Fietstocht en Barbecue

Let op: de fietstocht + barbecue zal dit jaar niet op de eerste zondag van augustus, maar op de laatste zondag van juli plaatsvinden.

Op zondagmiddag 30 juli zal de jaarlijkse fietstocht weer plaatsvinden. De activiteitencommissie heeft weer haar best gedaan om een mooie fietsroute uit te zetten. Dit jaar zal de route 20 à 25 km lang zijn en om 13:30 uur starten. Ook de foto’s zullen dit jaar zeker niet ontbreken. Maak jij deze foto-puzzeltocht als beste? Dan staat er een prachtige prijs op je te wachten!

Aansluitend aan de fietstocht zal de barbecue worden aangestoken om de ontstane trek te stillen. Als je niet in de gelegenheid bent om deel te nemen aan de fietstocht, ben je alsnog van harte welkom om te komen barbecueën. Voor de barbecue zal dit jaar een bijdrage 10 Euro per persoon gevraagd worden. Voor deze dag willen we jullie vragen jezelf aan te melden tot uiterlijk 23 juli bij Claudia Peeters of via aanmelden@raamberg.nl. Vooraf betalen per bank is dit jaar mogelijk. Graag duidelijk naam, adres en Barbecue vermelden.