Verhuur

Wij hebben drie toiletwagens tot onze beschikking: twee grote en een kleine toiletwagen.

De grote toiletwagens bestaan uit twee gescheiden ruimten met elk een wastafel, verder heeft de ruimte voor de heren drie urinoirs en één gewoon toilet, terwijl de ruimte voor de dames drie gewone toiletten heeft.
De kleine toiletwagen bestaat uit één ruimte met één wastafel, twee gewone toiletten en twee urinoirs.

Grote toiletwagensKleine toiletwagen

De tribune heeft een stalen frame en houten banken, welke plaats bieden voor zo’n 250 personen. De tribune kan in één geheel opgezet worden, of in twee aparte delen.

De tribune wordt door ons voor u opgebouwd en naderhand breken we deze ook weer af.

De evenementenwagen is voorzien verkoopluiken aan beide zijden, en kan hierdoor ingezet worden voor bijvoorbeeld kaartencontrole, muntenverkoop of jurywagen.

De wagen kan verwarmd worden en is voorzien van stopcontacten en werkbladen rondom, en is daardoor inzetbaar voor allerlei mogelijkheden!

Let op! Vanwege het gewicht worden de toiletwagens, tribune en evenementenwagen vervoerd met een tractor. Hierom zijn wij genoodzaakt het brengen en halen van de evenementenwagen te beperken tot een straal van ca. 30 km rondom Zundert.

 

Hebben wij uw belangstelling gewekt? Vraag dan prijs en beschikbaarheid aan via het onderstaande informatieformulier. Voor andere vragen stuur een email naar verhuur@raamberg.nl of bel 06-13089800


    Grote WC wagenKleine WC wagenTribuneEvenementenwagen

    JaNee

    Voer deze code in: captcha