Hap en Trap

Het jaarlijkse hap en trap uitje komt er weer aan! We zullen deze dag meerdere restaurants bezoeken, waarbij wordt gezorgd voor een aperitief, voor-, hoofd- en nagerecht.

Dit alles staat te gebeuren op zondag 5 mei. Om 14:00 uur verzamelen bij het Wapen van Zundert en rond 21:00 uur sluiten we de dag weer gezamenlijk af. Zorg dat je op tijd bent, we kunnen uiteraard niet te laat komen bij het diner! Aan deze activiteit zit een eigen bijdrage van €32,50 per persoon. Dit is exclusief de drankjes. Zorg dat je je op tijd aanmeldt, zodat we tijdig kunnen reserveren. Aanmelden kan tot en met 21 april bij Claudia Graumans-Peeters. Geef dan ook gelijk de voorkeur aan voor vlees, vis of vega. Mocht je allergie hebben, meld dit dan ook even bij Claudia.

Bij aanmelding graag direct betalen op de bankrekening van buurtschap Raamberg. Bij overmaken graag je naam, hoeveel personen en hap en trap vermelden. Wanneer je aangemeld hebt, maar niet aanwezig bent, moeten wij helaas wel de kosten in rekening brengen. Dit omdat wij vooraf moeten reserveren. Wij hopen op een grote opkomst. We zien jullie graag op 5 mei