Hap & Trap

Na het succes van vorig jaar willen wij graag dit jaar weer gaan happen en trappen. We zullen deze dag 3 restaurants bezoeken, waarbij wel 4 gangen op het menu staan.

Dit alles staat te gebeuren op zondag 7 mei 2023. Om 14:00 uur verzamelen we bij Flore in Rijsbergen en rond 21:00 uur sluiten we de dag weer gezamenlijk af. Zorg dat je op tijd bent, we kunnen uiteraard niet te laat komen bij het diner! Aan deze activiteit zit een eigen bijdrage, namelijk € 32,50 per persoon. Dit is exclusief de drankjes. Het is van belang dat je jezelf van tevoren aanmeldt, zodat we tijdig kunnen reserveren. Aanmelden kan tot en met zondag 23 april via de mail of bij Loes Mathijssen. Geef dan ook gelijk de voorkeur aan voor vlees, vis of vega. Mocht je een allergie hebben, meld dit dan ook even bij Loes.

Bij aanmelding graag direct betalen. Dit doe je door middel van de eigen bijdrage over te maken op de bankrekening van buurtschap Raamberg. Bij overmaken graag je naam, hoeveel personen en hap en trap vermelden. Wanneer je je aangemeld hebt maar niet aanwezig bent, moeten wij helaas wel de kosten in rekening brengen. Dit omdat wij van te voren moeten reserveren. Wij hopen op een grote opkomst. We zien jullie graag 7 mei!