Jubileumfeest

Buurtschap Raamberg bestaat dit jaar 75-jaar! Dat willen we vieren met de hele buurt op zaterdag 25 en zondag 26 september bij Jutteren! Het belooft een gezellig weekend te worden, bomvol activiteiten voor iedereen. Programma:

  • Zaterdag 25 september
   • 09:30 uur: Jutterkesochtend
   • 13:30 uur: Opening en Raamberg Got Talent
   • 17:30 uur: Diner
   • 20:30 uur: Feestavond
  • Zondag 26 september
   • 11:00 uur: Brunch
   • 13:00 uur: Raamberg Battle (familiedag)

Ben jij er ook bij? Aanmelden kan tot 12 september via aanmelden@raamberg.nl. Vermeld dan bij welke activiteiten je aanwezig bent en met hoeveel personen. Partners die geen lid zijn van Buurtschap Raamberg zijn ook van harte welkom! Meer informatie hieronder.

Jutterkesochtend

We starten op zaterdagochtend om 9:30 uur met een activiteit voor onze Jutterkes. Alle kinderen die op de basisschool zitten zijn welkom. Er worden verschillende spellen georganiseerd op en rondom het terrein van Jutteren. Zowel voor de jongste als de oudste Jutterkes zal er wat te doen zijn. Wel verwachten we dat er een volwassen begeleider met de kinderen meekomt.

Opening en Raamberg Got Talent

Zaterdagmiddag vanaf 13:30 uur zijn alle buurtgenoten uitgenodigd om naar de feestlocatie te komen. Na de officiële opening met koffie en gebak, zal rond 14:00 uur het podium beschikbaar zijn voor een ieder met een beetje talent. Je mag zingen, rappen, dansen, buikspreken, turnen, moppentappen of wat je ook wilt laten zien aan de buurt. Dit hoef je niet alleen te doen. Het mag in groepen of met je huisdier. Het maakt niet uit. Kan je koe op één been lopen of je cavia limbo dansen? Ook dat zien wij graag. En het is voor jong én oud. Dus twijfel niet en geef je op! Je kan je aanmelden bij Stefan Luijten of Josefien Renne. Voor diegene die liever rustig een kaartje leggen of een babbeltje maken, zullen ook enkele tafels worden ingericht. Dus iedereen is welkom deze middag.

Diner

Wanneer de stofwolken zijn opgetrokken en de cavia weer op zijn pootjes is gezet, zullen we rond 17:30 uur aan tafel gaan. Er is een lekker buffet geregeld, zodat een goede bodem gelegd kan worden voor de avond.

Feestavond

Zaterdagavond is feestavond. Dansen, springen, zingen (bij voorkeur playbacken), stampen, hakken, zagen, toeteren, vallen, opstaan en weer doorgaan. Vanaf 20:30 uur tot de late uurtjes. Meer toelichting is niet nodig.

Brunch

Zondagochtend vanaf 11:00 uur brunch (= ontbijt / lunch). De koffie wordt extra sterk gezet. De eieren worden voor je bereid zoals je wilt. Een ideaal moment om te kijken wat de schade is van de avond ervoor en met een schorre stem even bij te kletsen.

Raamberg Battle (familiedag)

Zondagmiddag vanaf 13:00 uur start de traditiegetrouwe familiedag. Tijd voor wat inspanning. De Raamberg Battle! Dit wordt een strijd tussen de Robotjes, de Kroonjuwelen, de Stoflongeskes, enz. Jong en oud kan er aan mee doen en de teams zullen door ons worden ingedeeld. Dus je hoeft niet zelf voor een team te zorgen. Er zijn allerlei spellen voor zowel de actieve, de slimme en de handige Raambergers. Maar zéker ook voor diegene die de Raamberg al 75 jaar kent en er dus alles vanaf weet. Kortom een middag vol gezelligheid. Afgesloten met een gezamenlijke afzakkertje en wat nabuurt.