ZuDoQu

Buurtschap Tiggelaar organiseert dit jaar weer een dorpsquiz in Zundert, genaamd ZuDoQu.

Een quiz waar heel Zundert, Klein-Zundert, Achtmaal, Wernhout en Rijsbergen, jong en oud, aan mee kan doen. Hoeveel weet jij over Zundert en de wereld? Kan je goed puzzelen? Ben je creatief? Verzamel vrienden, buren, collega’s, clubgenoten en/of familie en schrijf snel je team in! Een team bestaat uit 10 tot 20 personen. Er kunnen maximaal 60 teams deelnemen aan de ZuDoQu. Zorg dus dat je op tijd aanmeld. Zoek een team bij elkaar en meld je aan via www.zudoqu.nl

Op de quizavond ontvangt je team een quizboek met de vragen en opdrachten. De quizboeken worden om 17.00 uur uitgereikt. Daarna is het aan je teamgenoot om weer zo snel mogelijk terug te keren naar een zelf gekozen adres waar het team verzameld is.

Het quizboek dient uiterlijk 21.00 uur, ingevuld te worden ingeleverd. Na het inleveren van het quizboek is er nog een groot finalespel! Dit spel is bepalend voor de uitslag, er zijn nog veel punten mee te behalen.

De uitslag wordt online bekendgemaakt op zaterdag 27 mei 2023. De nieuwe, felbegeerde ZuDoQu-wisselbokaal en een mooie geldprijs worden deze dag uitgereikt aan het winnende team.

Voor mee info zie ZuDoQu – De Zundertse Dorpsquiz